Logistieke vacatures Wommelgem

Logistieke vacatures Wommelgem

Nieuwe vacatures

Momenteel hebben wij geen nieuwe vacatures in Wommelgem. Je kunt altijd open solliciteren. Navigeer via het menu naar ‘Open sollicitatie’.

Logistiek Planner – Wommelgem (BE)

WommelgemÀ temps plein
Bekijk vacature

Administratieve duizendpoot Wommelgem (BE)

WommelgemÀ temps plein
Bekijk vacature

Distributiechauffeur C (of CE)

WommelgemÀ temps plein
Bekijk vacature

Logistieke vacatures Wommelgem

Ben je op zoek naar een logistieke vacature in Wommelgem? Bij Steenbergen ben je aan het juiste adres! Wij hebben regelmatig nieuwe logistieke vacatures voor onze verschillende vestigingen. Dit betreffen zowel parttime als fulltime functies. Wij bieden gunstige werktijden, goede salarissen (met vakantiegeld) en vele mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

In Wommelgem zijn wij gevestigd aan Nijverheidsstraat 48/A. Onze vestiging is vlakbij de toegangsweg richting Antwerpen. Antwerpen is een van de belangrijkste logistieke knooppunten van Europa. De haven van Antwerpen is de grootste zeehaven van België en de op één na grootste van Europa. Jaarlijks wordt er meer dan 200 miljoen ton aan goederen getransporteerd.

Logistiek is dan ook een van de grootste sectoren in deze regio, waardoor er veel logistieke banen en vacatures te vinden zijn.

Waarom werken in de logistiek in Wommelgem?

Een baan in de logistiek in Wommelgem is erg uitdagend. De logistieke sector is namelijk erg dynamisch, waardoor geen dag hetzelfde is. Je krijgt te maken met verschillende logistieke processen, zoals transport, opslag, verzending en ontvangst. Een medewerker in de logistiek moet goed georganiseerd zijn en snel kunnen schakelen. Daarnaast is aandacht voor details erg belangrijk, want een klein foutje kan ervoor zorgen dat er grote vertragingen of andere problemen kunnen ontstaan.

Kom jij bij Steenbergen werken?

Als je denkt over de juiste vaardigheden te beschikken en op zoek bent naar een baan in de logistiek, bekijk dan eens onze vacatures. We bieden functies aan op verschillende ervaringsniveaus, waardoor iedereen wel iets passends kan vinden! Vind je niet meteen wat je zoekt, aarzel dan niet om ons rechtstreeks contact op te nemen.

Logistieke vacatures Wommelgem

Nieuwe baan? Zet vandaag de eerste stap.

Alle vacaturesPostuler
leuke collega's
baangarantie
afwisselend werk
fr_BE