Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2023

Wij zijn vereerd om aan te kondigen dat we de titel ‘Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2023’ hebben ontvangen van het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL). De prijs werd uitgereikt op 22 juni 2023, waarmee we landelijke erkenning krijgen voor onze inspanningen op het gebied van leren en ontwikkeling.

De landelijke verkiezingen, ondersteund door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, en georganiseerd door SBB en STL, benadrukken het belang van praktijkleren voor de 500.000 mbo-studenten in Nederland. Met deze erkenning mogen we ons een jaar lang het beste leerbedrijf in onze sector noemen, en gaan we ook door naar de landelijke verkiezingen van SBB.

Bij Steenbergen Transport nemen we onze rol als opleidingsinstelling uiterst serieus. Als specialist in 24-uursdistributie binnen de Benelux met vestigingen in Venlo, Meppel, Chaineux en Wommelgem, hebben we een toegewijd team dat zich inzet voor de groei en ontwikkeling van onze studenten.

In het juryrapport wordt onze toewijding aan de groei van onze studenten erkend. Elke student krijgt de tijd en ruimte om in hun eigen tempo te leren en te groeien. Onze gedreven en gemotiveerde praktijkopleiders bieden een goed gestructureerde en aantrekkelijke leeromgeving en fungeren als een betrouwbaar aanspreekpunt voor onze studenten. De positieve feedback van onze studenten onderstreept de kwaliteit van onze leeromgeving.

Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2023

Bij Steenbergen Transport zijn we trots op de leer- en ontwikkelingsmogelijkheden die we bieden, inclusief ons inzet voor kennisoverdracht, het aanbieden van ambitiegesprekken gericht op de toekomst, en het hebben van een eigen instructeur.

Als winnaars van de titel ‘Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2023’ blijven we ons inzetten om een voorbeeld te zijn voor andere bedrijven in onze sector. We kijken ernaar uit om de vruchten van deze erkenning te plukken en onze groei en ontwikkeling voort te zetten.

We zijn dankbaar voor deze erkenning en we kijken ernaar uit om onze studenten te blijven ondersteunen en begeleiden in hun leerreis.

Deel dit bericht op

Nieuwe baan? Zet vandaag de eerste stap.

leuke collega’s
baangarantie
afwisselend werk

Lees ook

In gesprek met.. Marielle
Steenbergen heeft me warm onthaald en ik ben in het traject goed geholpen door iedereen.
Lees meer
In gesprek met.. Ebel de Vries
Steenbergen is een heel sociaal bedrijf, men neemt hier de moeite en dat merk je!
Lees meer
In gesprek met.. Harry Sipido
Na mijn proefperiode kreeg ik gelijk een vast contract, daar was ik heel blij mee.
Lees meer
fr_BE