In gesprek met.. Harry Sipido

Hij kent alle wegen en heeft een geweldig gevoel voor richting. Al jarenlang rijdt Harry als distributiechauffeur voor Steenbergen door heel België.

Op mijn 16e ben ik gaan meerijden met een andere chauffeur. Rond mijn 19e haalde ik mijn rijbewijs en sindsdien ben ik verknocht aan de weg. Voordat ik bij Steenbergen kwam werken in 2011, heb ik jarenlang voor een ander transportbedrijf gewerkt, maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging”.

Het was natuurlijk even wennen om met een nieuwe vrachtwagen te rijden en nieuwe systemen te leren, maar Harry voelde zich snel op zijn gemak. “De mensen die ik leerde kennen en de sfeer bij Steenbergen voelde vanaf het begin al goed. Na mijn proefperiode kreeg ik gelijk een vast contract, daar was ik heel blij mee”.

“We maken altijd even een praatje voordat ik wegrijd, voor mij is dat een aangename start van de dag”

Hij vertrekt ’s ochtends in Wommelgem en rijdt door heel het land. De diversiteit van zijn lading brengt hem weer op nieuwe plekken. “Ik vervoer van alles; pallets, gras, banden, werktuigen of medische apparatuur. Van kleine pakketten tot grote ladingen. Tegenwoordig krijgen we een pallettruck mee, dat helpt ons bij het lossen van de hele zware palletten. Dat maakt het voor mij als chauffeur en voor de klant makkelijker, en dat merk je: Ik kom bij allemaal positieve mensen en adressen!”

Inmiddels heeft hij al duizenden kilometers afgelegd en ontelbare ladingen vervoerd. Na bijna 46 jaar op de weg te hebben gezeten, is Harry bijna klaar om met pensioen te gaan. Hoewel hij houdt van zijn werk en de vrijheid die het met zich meebrengt, kijkt hij ook wel uit naar meer tijd met zijn kleinkinderen. Mee naar de voetbaltraining of musical-les, “ja daar heb ik zin in!”

Wil jij ook een lange carrière binnen de transportsector en bij een aantrekkelijke werkgever? Kom dan werken bij Steenbergen!

Deel dit bericht op

Nieuwe baan? Zet vandaag de eerste stap.

leuke collega’s
baangarantie
afwisselend werk

Lees ook

Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2023
Steenbergen Transport bekroond als Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2023, erkend voor excellente studentondersteuning en ontwikkeling.
Lees meer
In gesprek met.. Marielle
Steenbergen heeft me warm onthaald en ik ben in het traject goed geholpen door iedereen.
Lees meer
In gesprek met.. Ebel de Vries
Steenbergen is een heel sociaal bedrijf, men neemt hier de moeite en dat merk je!
Lees meer
nl_NL