Logistieke vacatures Meppel

Logistieke vacatures Meppel

Nieuwe vacatures

Door de continue groei van Steenbergen in Meppel zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Bekijk onze nieuwe vacature.

Magazijn Nacht

MeppelFulltime
Bekijk vacature

Logistieke vacatures Meppel

Ben je op zoek naar logistieke vacatures in Meppel? Voor de vestiging van Steenbergen in Meppel zijn wij regelmatig op zoek naar verschillende medewerkers in de logistieke sector. Deze logistieke banen zijn zowel parttime als fulltime functies. Het werken bij Steenbergen biedt je vele voordelen, zoals gunstige werktijden, goede salarissen en veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Steenbergen is in Meppel gevestigd aan Oeverlandenweg 8. Vanuit ons magazijn ben je snel op de A28 en A32 om vervolgens gemakkelijk Drenthe en Friesland en uiteindelijk Groningen te bereiken. Op deze manier kunnen we ons transport door het noorden van het land realiseren.

Waarom werken in de logistiek in Meppel?

Werken in de logistiek in Meppel is een leuke uitdaging. Logistiek is namelijk erg dynamisch, want deze snelle sector is constant in beweging. Alle processen moeten zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd en een kleine aanpassing kan al vertragingen of andere problemen veroorzaken. Hierdoor is het heel belangrijk dat je erg zorgvuldig bent. Een baan in de logistieke wereld biedt je vele mogelijkheden, zo werk je dag in dag uit met innovatieve processen waarmee je je eigen vaardigheden kunt ontwikkelen.

Welke logistieke banen zijn er?

In de logistiek zijn er veel verschillende banen. Van logistieke coördinator tot magazijnmedewerker en van logistiek manager tot vrachtwagenchauffeur. Iedere baan heeft zijn eigen specialiteit en kunde, maar een ding hebben ze gemeen: je moet georganiseerd zijn, snel kunnen schakelen en goede communicatieve vaardigheden hebben. De logistieke sector verandert namelijk constant en je werkt met veel verschillende partners samen.

Zijn er nog andere logistieke functies?

Jazeker! Naast bovengenoemde functies, zijn er nog veel meer banen in de logistiek, zoals:

  • Lader/losser: een lader/losser laadt en lost verschillende goederen uit containers en vrachtwagens.
  • Koerier: een koerier vervoert verschillende documenten en pakketten van de ene locatie naar de andere.
  • Planner: een planner zet plannen op voor logistieke processen.
  • Orderpicker: een orderpicker selecteert de gewenste producten voor de bestellingen van klanten.

Wat verdient een logistieke baan in Meppel?

Het salaris voor logistieke banen in Meppel is afhankelijk van je functie en ervaring. Steenbergen biedt je een goed salaris conform CAO-beroepsgoederen vervoer. Natuurlijk met vakantiegeld. Ten slotte kun je bij Steenbergen genieten van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Logistieke vacatures Meppel

Nieuwe baan? Zet vandaag de eerste stap.

Alle vacaturesSolliciteren
leuke collega's
baangarantie
afwisselend werk
nl_NL