Logistieke vacatures Venlo

Logistieke vacatures Venlo

Nieuwe vacatures

Door de continue groei van Steenbergen in Venlo zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Bekijk onze nieuwe vacature.

Magazijn avond/nacht – Venlo

VenloFulltime
Bekijk vacature

Distributiechauffeur C (of CE)

VenloFulltime
Bekijk vacature

Loodsmedewerker

VenloFulltime
Bekijk vacature

Logistieke vacatures Venlo

Op zoek naar logistieke vacatures Venlo? Voor de vestiging van Steenbergen in Venlo hebben wij regelmatig nieuwe logistieke vacatures. We hebben logistieke banen beschikbaar in zowel parttime als fulltime functies. Wij bieden gunstige werktijden en goede salarissen (plus vakantiegeld) voor onze logistieke medewerkers.

In Venlo zijn wij gevestigd op de Olivier van Noortweg 15 naast de A67. Dat wij in Venlo gevestigd zijn is niet zo gek, aangezien Venlo een echte logistieke hotspot is. Venlo ligt in het drielandenpunt tussen Nederland, Duitsland en België. Dit maakt logistiek werk in de regio voor bedrijven erg interessant. Bovendien is logistiek een van de belangrijkste economische sectoren in Venlo en zijn er daardoor veel logistieke banen en vacatures.

 

Waarom werken in de logistiek in Venlo?

Werken in de logistiek in Venlo is een dynamisch en uitdagend. Je krijgt te maken met verschillende logistieke processen, zoals transport, opslag, verzending en ontvangst. Logistiek medewerkers moeten georganiseerd zijn en een prima probleemoplossend vermogen hebben. Logistieke banen vereisen ook aandacht voor details, aangezien elke fout kan leiden tot vertragingen of andere problemen. Werken in de logistiek biedt je de gelegenheid om met innovatieve logistieke processen te werken en je krijgt de kans om je vaardigheden in de logistiek te ontwikkelen.

 

Welke vacatures en banen zijn er in Venlo in de logistiek?

Logistieke banen omvatten logistieke coördinatoren, logistiek managers, magazijnmedewerkers, vrachtwagenchauffeurs en logistiek medewerkers. Logistieke coördinatoren zijn verantwoordelijk voor het beheer van het logistieke proces en zorgen ervoor dat goederen op tijd en in goede staat worden geleverd. Logistiek managers houden toezicht op de logistieke activiteiten van een bedrijf, terwijl magazijnmedewerkers de voorraad beheren en bestellingen klaarmaken voor levering. Vrachtwagenchauffeurs vervoeren goederen van de ene locatie naar de andere, terwijl logistieke medewerkers het papierwerk en andere logistieke taken beheren. Verder zijn er ook genoeg ander soorten banen in de logistiek, denk bijvoorbeeld aan lader/losser, orderpicker, planner, koerier etc.

Welke functies zijn er nog meer in de logistiek in Venlo?

  • Lader/losser: laders/lossers laden en lossen goederen uit vrachtwagens of containers.
  • Orderpicker: orderpickers selecteren producten aan de hand van bestellingen van klanten.
  • Planner: planners maken logistieke plannen voor logistieke processen.
  • Koerier: koeriers vervoeren documenten of pakketten van de ene locatie naar de andere.

 

Wat verdien je in de logistiek in Venlo?

Het salaris voor logistieke banen in Venlo varieert afhankelijk van de functie en ervaring. Bij Steenbergen verdien je een goed salaris conform CAO-beroepsgoederen vervoer. Uiteraard met vakantiegeld en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Logistieke vacatures Venlo

Nieuwe baan? Zet vandaag de eerste stap.

Alle vacaturesSolliciteren
leuke collega's
baangarantie
afwisselend werk
nl_NL