Over Steenbergen

logistieke vacatures Over Steenbergen

Werken bij Steenbergen

Kom ons team versterken op één van onze vijf vestigingen in Nederland of België. Wij werken al sinds 1907 in de transportsector en ons team bevat inmiddels meer dan 300 actieve werknemers.

Kom je bij ons werken? Dan ontvang je bij ons een goed salaris conform CAO-beroepsgoederenvervoer, vakantiegeld en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Steenbergen

Bekijk onze video

Steenbergen B.V.

Steenbergen b.v. is een logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in de 24-uurs distributie van zendingen binnen de Benelux en Europa. Sinds de oprichting in 1907 te Bodegraven, is Steenbergen b.v. uitgegroeid tot een grote speler in de (inter)nationale transportsector met meer dan 300 actieve werknemers en dagelijks circa 250 transporteenheden op de weg. Deze transporteenheden worden door de eigen volledig gecertificeerde garage altijd in uitstekende staat gehouden. De werknemers en transporteenheden bevinden zich verspreid over vijf strategisch geplaatste depots door Nederland en België, waardoor Steenbergen b.v. altijd een snelle levering van uw goederen kan garanderen. Steenbergen b.v. kan bouwen op een ervaring van meer dan 100 jaar, waardoor onze medewerkers altijd pro-actief met u meedenken en een passende oplossing bieden voor al uw logistieke problemen.

Als familiebedrijf kenmerkt Steenbergen b.v. zich door eigen materieel en eigen mensen in vaste dienst, waarbij dienstverbanden van 40 jaar of meer geen uitzondering zijn. Deze beleidsvoering heeft tot gevolg dat alle medewerkers volgens de ‘Steenbergen werkwijze’ werken en er een heldere en efficiënte samenwerking is tussen de verschillende vestigingen. Deze eenduidige werkwijze heeft voor u als bijkomend voordeel dat u door alle medewerkers, ongeacht de vestiging, op dezelfde manier geholpen wordt.

Over Steenbergen

Nieuwe baan? Zet vandaag de eerste stap.

leuke collega’s
baangarantie
afwisselend werk
nl_NL