Logistieke vacatures

Logistieke vacatures

Nieuwe vacatures

Door de continue groei van Steenbergen zijn wij op zoek naar gemotiveerde loodsmedewerkers. Bekijk onze nieuwe vacatures.

Voorhaal Chauffeur (CE) – Bodegraven

BodegravenFulltime
Bekijk vacature

Rangeerder – Bodegraven

BodegravenFulltime
Bekijk vacature

Nachtmagazijnier Wommelgem

WommelgemFulltime
Bekijk vacature

Distributiechauffeur C (of CE)

WommelgemFulltime
Bekijk vacature

Opleiding tot Distributiechauffeur C

BodegravenFulltime
Bekijk vacature

Distributiechauffeur C (of CE)

BodegravenFulltime
Bekijk vacature

Pendelchauffeur (CE)

ChaineuxFulltime
Bekijk vacature

Loodsmedewerker

BodegravenFulltime
Bekijk vacature

Distributiechauffeur C (of CE)

ChaineuxFulltime
Bekijk vacature

Magazijn Nacht

MeppelFulltime
Bekijk vacature

Pendelchauffeur (CE)

BodegravenFulltime
Bekijk vacature

Distributiechauffeur C (of CE)

VenloFulltime
Bekijk vacature

Magazijn Nacht

BodegravenFulltime
Bekijk vacature

Medewerker Klantenservice Bodegraven

BodegravenFulltime
Bekijk vacature

Loodsmedewerker

VenloFulltime
Bekijk vacature

Logistieke vacatures

Solliciteren op logistieke vacatures doe je bij Steenbergen! Op deze pagina vind je alle logistieke vacatures van al onze vestigingen. Wil je toch per vestiging zoeken? Navigeer dan via het menu naar de door jou gewenste vesting.

 

Vacatures logistiek

De logistiek is een leuke en dynamische sector om je kost te verdienen en om je zelf in te ontwikkelen. Er is een breed aanbod aan banen. Je kunt individueel op de vrachtwagen zitten of samen werken met leuke collega’s op kantoor of in de loods.

Binnen de logistiek zal je veel verschillende vacatures vinden. Je kunt werken als chauffeur, logistiek medewerker, orderpicker, lader/losser, teamleider, planner en koerier/bezorger.

Wij bieden logistieke vacatures voor iedereen die in deze sector wil werken. Of je nu op zoek bent naar een parttime of fulltime baan, een stage of een startersfunctie.

Zet de volgende stap in je logistieke carrière en ga vandaag nog aan de slag bij Steenbergen!

 

Wat doet een logistiek medewerker?

Voordat je gaat solliciteren op een vacature van een logistiek medewerker is het natuurlijk goed om van te voren eerst te weten wat een logistiek medewerker precies doet. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het picken van orders. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het inpakken en organiseren van dozen. Verder zijn logistiek medewerkers ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen uit vrachtwagens of containers.

Ook worden logistiek medewerker ook regelmatig gevraagd om deel te nemen aan verschillende projecten zoals voorraadbeheer, orderverwerking, onderhoud van logistieke faciliteiten en verbetering van logistieke processen.

Een logistiek medewerker heeft een controlerende rol en zal manco’s en beschadigingen constateren bij het laden en lossen van goederen. Werken doe je als logistiek medewerker met een tablet. Daarmee kunnen afwijkingen mee worden aangegeven en geregistreerd.

 

Wat doet een chauffeur in de logistiek?

Chauffeurs zijn verantwoordelijk voor het vervoer van goederen per vrachtwagen. Het is belangrijk te weten dat chauffeurs zich aan strikte richtlijnen moeten houden. Chauffeurs zijn verantwoordelijk voor het veilig, tijdig en volgens de geldende wet- en regelgeving vervoeren van goederen.

Chauffeurs moeten over een aantal kwaliteiten beschikken om succesvolle logistiekers te zijn. Eerst en vooral moeten chauffeurs boven alles veiligheidsbewust zijn. Ze moeten aanwijzingen kunnen opvolgen en aandacht hebben voor details. Goede interpersoonlijke vaardigheden zijn essentieel aangezien zij met klanten en andere werknemers zullen omgaan. Chauffeurs moeten ook een goed probleemoplossend vermogen hebben om oplossingen te vinden voor problemen die zich tijdens leveringen kunnen voordoen. Ten slotte moeten chauffeurs in staat zijn georganiseerd en punctueel te blijven om hun taken tot een goed einde te brengen.

 

Wat doen een orderpicker?

Orderpickers zijn verantwoordelijk voor het selecteren van de juiste producten en het verpakken ervan volgens de specificaties van de klant. Orderpickers kunnen werken in magazijnen of distributiecentra en moeten technologie, zoals scanners, kunnen gebruiken om artikelen snel te vinden en te selecteren.

 

Wat doet een lader/losser?

Beladers/lossers zijn verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt laden en lossen van goederen uit vrachtwagens of containers. Het is verstandig dat je als belader/losser lichamelijk fit bent, want voor deze functie moeten vaak zware voorwerpen worden getild. Beladers/lossers moeten ook in staat zijn om aanwijzingen op te volgen en goed op de details te letten bij het verwerken van zendingen.

 

Wat doet een logistieke teamleider?

Logistieke teamleiders zijn verantwoordelijk voor het toezicht op logistieke operaties en logistiek personeel. Een logistiek teamleider moet zijn team kunnen motiveren, verantwoordelijkheid nemen voor taken, zorgen voor kwaliteitsborging en zo nodig feedback geven.

Logistieke teamleiders moeten beschikken over goede organisatorische vaardigheden en leiderschapskwaliteiten om logistieke projecten met succes te beheren en uit te voeren. Een logistiek teamleider moet ook beschikken over probleemoplossende vaardigheden en snel kunnen reageren op veranderingen in de logistieke operaties. Tot slot moeten leiders van logistieke teams ook over uitstekende communicatievaardigheden beschikken, zodat zij effectief kunnen communiceren met hun teams en ander logistiek personeel.

 

Wat doet een planner?

Logistieke planners zijn verantwoordelijk voor de planning van logistieke operaties. Zij moeten gegevens kunnen analyseren en efficiënte logistieke plannen opstellen. Logistieke planners moeten ook in staat zijn de huidige logistieke operaties te controleren, problemen te identificeren en oplossingen aan te dragen voor eventuele logistieke problemen. Bij de meeste planner vacatures wordt op zijn minst MBO werk en denkniveau gevraagd.

 

Wat doet een koerier/bezorger?

Koeriers/bezorgers zijn verantwoordelijk voor het afleveren van goederen bij klanten. Zij moeten vertrouwd zijn met het gebied waarin zij rijden en beschikken over goede vaardigheden op het gebied van klantenservice. Afhankelijk van de wagen zal de koerier/bezorger ook moeten beschikken over rijbewijs C of CE.

Logistieke vacatures

Nieuwe baan? Zet vandaag de eerste stap.

Alle vacaturesSolliciteren
leuke collega's
baangarantie
afwisselend werk
nl_NL