In gesprek met.. Shayya

Van kapper tot in de Binnenvaart, overal heeft ze van geproefd. Toch merkte Shayya dat zij pas echt gelukkig werd als ze op de baan is. Het was voor haar overduidelijk: hier moest ze haar werk van maken.

Na het behalen van haar vaste rijbewijs in december 2022 kreeg zij bij Steenbergen de kans om verder te groeien. “Ik heb toen mijn interne opleiding afgerond en meerdere dagen meegekeken met andere chauffeurs. Dit gaf mij een waardevolle ervaring en de kennis om mijn vaardigheden als chauffeur verder te ontwikkelen”.

“Ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen”

Inmiddels is ze door haar eerste werkweek heen. Het was een spannend avontuur maar het voelde gelijk heel goed. “Voor vertrek maak ik de papieren in orde en controleer ik de planning. Ik rijd een fijne route met veelal dezelfde adressen en dit helpt me om een goede relatie op te bouwen met de klanten. Ik zet graag een stapje extra om ervoor te zorgen dat hun goederen veilig en op tijd worden geleverd”.

Een van haar ambities is om door te groeien naar vrachtwagenchauffeur. Als vrachtwagenchauffeur heb je de mogelijkheid om meer verantwoordelijkheden te krijgen en meer uitdagende en afwisselende ritten te rijden. Ze heeft er alle vertrouwen in dat het haar gaat lukken binnen haar carrière bij Steenbergen. Dat heeft mede te maken met de
positieve werkcultuur die er heerst en de sfeer die zij ervaart op haar werkplek. “Een goede werkomgeving kan bijdragen aan je motivatie en tevredenheid op het werk, evenals aan je gevoel van waardering en erkenning. Het is goed om te zien dat Steenbergen deze waarden deelt en ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen. Ik denk dat ik echt mijn droombaan heb gevonden”.

Ben jij net zoals Shayya toe aan een carrièreswitch? Laat je omscholen! Bij Steenbergen denken we graag met je mee. Je kunt je bijvoorbeeld laten omscholen tot vrachtwagenchauffeur. We begeleiden je van A tot Z.

Deel dit bericht op

Nieuwe baan? Zet vandaag de eerste stap.

leuke collega’s
baangarantie
afwisselend werk

Lees ook

Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2023
Steenbergen Transport bekroond als Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2023, erkend voor excellente studentondersteuning en ontwikkeling.
Lees meer
In gesprek met.. Marielle
Steenbergen heeft me warm onthaald en ik ben in het traject goed geholpen door iedereen.
Lees meer
In gesprek met.. Ebel de Vries
Steenbergen is een heel sociaal bedrijf, men neemt hier de moeite en dat merk je!
Lees meer
nl_NL